Tällä kertaa kerron kokemuksistani henkiyhteyksien kanssa, jotka ovat äityneet jopa fyysisiksi koetuksiksi. Sellaisia on ollut polullani sekä hyviä että pahoja. Pahoista tietenkin on näennäisesti, ja vain näennäisesti, enemmän haittaa, mutta ne pysyvät usein näkymättöminä niin pitkään kunnes ihminen alkaa etsimään sieluaan ja totuutta sen takana. Vasta silloin on mahdollista nähdä valhehenkien ja niiden asettamien ajatusten ohitse. Yksi mielenkiintoisimmista ja yleisimmistä hengistä on Leviathan, ylpeyden henki.

Leviathan kuvataan Raamatussa kerälle kiertyneenä käärmeenä. Kyse on mutkikkaasta, pimeästä, olennosta, jonka tarkoitus on kompastuttaa meidät ylpeyteen. Henki voi toimia elämässäsi monella eri tasolla ja se on voinut tulla mukaasi opitun käytösmallin tai vaikkapa sukusi kytköksien kautta. Ylpeyden hengen vaikutuksen alaisen ihmisen on äärimmäisen vaikeaa myöntää omia virheitään saati pyytää anteeksi. Heidän elämäänsä varjostaa omien tekojen vertailu muihin ihmisiin ja oman ylemmyyden esiintuominen monissa tilanteissa. Ylpeät kerskaavat puheellaan. He ovat myös huonoja kuuntelijoita, ellei piirre liity jollain tavalla oman itsensä korottamiseen esimerkiksi neuvomalla. 

Täytyy ymmärtää, että kyse ei ole ainoastaan luonteenpiirteestä tai persoonallisuudesta, vaikka ihmiset usein itselleen tämän selittävät vain “huonona puolenani” tai “tämmönen mä nyt vaan oon” -ajattelulla. Vastaus on ei näin. Yleensä ihminen sisimmissään ei ole lainkaan ylpeä tekemisistään. Illan pimetessä hän saattaa potea hyvinkin huonoa oloa itsestään, mutta ei vaan näytä sitä eteenpäin. Ylpeys voi purkaantua porukassa esiin myös selviytymismekanismina, jolloin ihminen tuntee itsensä arvottomaksi ja yrittää siksi korostaa paremmuuttaan jollakin saralla. 

Taustalla vaikuttaa elämään kytkeytynyt, aito ja olemassa oleva henkiolento, jonka tavoite on saatella meidät pimeyden syövereihin. Leviathanin tehtävä lähtee käyntiin mieleen vaikuttamisesta. Se sättii ihmistä itseään ja syöttää ikäviä fiiliksiä kaikista muistakin hänen ympärillään. Ihmisen päähän kuiskutellaan erilaisia synkkiä ajatuksia, jotka usein luullaan olevan omien aivojen hajatelmia. Syöksykierre on valmis, mikäli uskot yhdenkään ikävän Leviathanin (tai muun valhehengen tai demonin) suusta tulleen idean. Useimmat, lähes kaikki meistä, ovat eläneet vuosia erilaisten negatiivisten olentojen vaikutusten alaisina ja ikävä kyllä todella uskovat olevansa kaikkia muita taidokkaampia ja arvokkaampia, tai toisaalta taas masentuneita ja arvottomia epäonnistujia omassa elämässään. Ylpeys on näistä miekoista kaksiteräisin, sillä se luo tunteita laidasta laitaan ja johtaa myös väistämättä ylpeyteen itse Jumalaa kohtaan.

Ehdottoman tärkeää olisi muistaa, että Jumala ei halua meille kenellekään sellaista elämää, jossa ajatuksemme moittivat meitä tai jossa toimimme muita ihmisiä ja samalla Häntä kohtaan epäsuopeasti. Hän ei luonut meitä sellaisiksi, joten me emme ole sellaisia – vaikka demonit yrittävät niin uskotella ja kääntää meitä Luojaamme vastaan. Luoja haluaisi, että olisimme nöyriä, viisaita ja ajattelevaisia rakkaudesta eläjiä. Kun elämme rakkaudesta, pahoilla sanoilla tai teoilla ei ole sijaa.

Siirtyminen valhehenkien kanssa seurustelusta rakkaudelliseen Pyhän Hengen täyttämään elämään on suoranainen projekti. Projektin suunnitelman on laatinut Luojamme ja Hän kantaa projektinjohtajan titteliä. Aikataulutus ja tehtävät on mietitty tarkoin. Uhat on arvioitu ja niiden varalle on tehty tarkat analyysit. Lopputulokseen vaikuttaa se, millaisella tarmolla projektikoordinaattori (sinä) tekee päätöksiä ja suuntaa ajankäyttöään. Kokemuksen vakaalla rintaäänellä voinen kertoa, että tämän projektin loppuun vieminen vaatii työtä ja henkistä pääomaa. Jumala kuitenkin on näissä asioissa sinun puolellasi ja samalla tukenasi on armeija hyviä enkeleitä turvaamassa selustaasi. Mikäli koet olevasi valmis hankkiutumaan eroon näistä negatiivisista olennoista jotka vaikuttavat elämääsi, suosittelen ehdottomasti sanoittamaan asian rukouksessa Jumalan tietoon. Hän auttaa sinua ilosta pursuten, joskus tavoilla joita et itse vielä ymmärrä.

Projektin käynnistämiseksi tarvitaan kolme eri tekijää, jotka sisäistämällä olet jo edennyt huiman matkan. Ensimmäinen tekijä on usko siihen, että kyseisiä valhehenkiä on olemassa ja niillä on todellinen mahdollisuus sinuun vaikuttaa. 

Toinen askel on tehdä vakaa päätös hankkiutua negatiivisista olennoista eroon. Tähän sisältyy myös ymmärrys siitä, että on ollut väärin kuunnella näitä valehtelijoita ja epäillä samalla Jumalan luomakunnan (sinun) hyvyyttä. Tunnusta siis syntisi ja ymmärrä tekemäsi synnin syvyys. Kadu sitä ja lopeta synnin tekeminen. Pyydä tekojasi anteeksi Herran Jeesuksen nimessä ja siirry eteenpäin siitä osasta elämääsi. 

Kolmas tekijä on tärkeä – luottavainen ymmärrys siihen, että sinulla on 100%  todellinen ja pätevä valta komentaa ja käskeä demoneita poistumaan elämästäsi Jeesuksen nimessä. Jo pelkkä rukoilu ja asian tuominen Jumalalle auttaa asiassa eteenpäin, mutta lopullisen työn useimmiten teet sinä itse.

Itse projekti voi viedä minuutteja, päiviä, kuukausia tai vuosia. Aika riippuu lähinnä siitä, tiedostatko itse mitä olet tekemässä, mitä se sinulta vaatii ja tottakai, eikä lainkaan vähiten, myös Jumalan suunnitelmasta. Kyse on kirjaimellisesti puhdistautumisesta. Sinä puhdistat Pyhän Hengen avustamana mielesi, kehosi ja sielusi kaikesta elämäsi varrella kertyneestä kuonasta. Luovut kantamastasi taakasta, viet roskat pihalle, kevennät kuormaa, miten sen kukakin haluaa sanoa. Itse valutin mönjää!

Tällä ihmeellisellä matkallani olen tullut araksi kaikenmoisia ohjattuja meditaatioita, harjoitteita tai muita henkisiä juttuja kohtaan, jossa käsketään tekemään tietyn kaavan mukaisesti. Haluaisin aina tuplavarmistua, että kyse on nimenomaisesti positiivisista jutuista joissa voiman lähde on aito rakkaus. Varmistusten hankkiminen on tällä kentällä melko haasteellista juurikin henkien valheellisuuden vuoksi, joten päätin viime kesänä luottaa ainoastaan Jeesuksen ohjaukseen ja kuunnella sisintäni.

Olin pitkään tuntenut, että minun tulisi tehdä ylempänä kuvailemaani puhdistusta itselleni. En tiennyt lainkaan mitä piti puhdistaa, mutta siivota kuitenkin piti. Menin talomme pihalle istumaan aurinkotuoliin ja asetin paljaat jalkani jämäkästi maahan. Keskityin syvään hengitykseen ja rauhottelin itseni. Vähän meinasi jännittää. Varmaan siksi, kun en ole oikeen milloinkaan kunnolla meditoinut. 

Aloin visualisoimaan mielessäni, että jokaisella sisäänhengityksellä hapen mukana sisälleni virtaa puhdasta valkoista energiaa. Valkoinen puhdistava energia alkoi täyttämään minua päälaelta alaspäin. Jokaisella hengenvedolla valkoisen energian raja siirtyi alemmas – ikään kuin täytin jokaisen soluni sillä niin täyteen, ettei muulle ylimääräiselle jäänyt tilaa. Uloshengityksen mukana visualisoin poistuvan mahdollista epäpuhtautta tuhkan tavoin. Poistuttua kehostani se rapisi pieneksi ja hävisi tuuleen. 

Tuntui, että navan kohdille saakka meditointi sujui hyvin. Pääni, kaulani ja sitten rintakehäni täyttyivät valkoisella energialla muitta mutkitta. Mutta kun yritin siirtää rajaa navasta alaspäin, alkoi jokin takkuamaan. En millään meinannut kyetä visualisoimaan valoa vatsani kohdilta alaspäin. Yritin kaikkeni, jotta saisin keskitettyä ajatukseni (sillä mietin jo, että antaa koko meditoinnin olla kun en sitä kerran osaa). Yllätyksekseni sain valon rajaa siirrettyä alaspäin, mutta uloshengityksen mukana ei poistunutkaan enää mitään epäpuhtauksia. Sitä vastoin kirjaimellisesti tunsin, kuinka jalkapohjistani alkoi valuamaan pikimustaa tahmeaa mönjää maahan ja siitä maan sisään. 

Tunnetta on äärimmäisen vaikea kuvailla. Aivan kuin sisältä kehostani velloi loputon virta iljettävää liman tapaista kuonaa, joka oli ajettu jalkoihini ja sieltä se tursusi tavallaan yli äyräiden, pulputen ulos jalkapohjista. Näin tämän siis mielessäni selkeänä kuvana, sekä samaan aikaan tunsin täysin fyysisesti jaloissani. En ole milloinkaan kokenut mitään vastaavaa, mutta nyt tiesin, että harjoitetta on jatkettava. Muutoin tuo kamala kuona jäisi sisälleni, enkä todellakaan ollut kuvitellut että sitä olisi niin hirmuinen määrä. Puhutaan siis litroista mustaa limaa. 

Jatkoin valon visualisointia ja sain lopulta valon rajan liikkumaan alemmas. Lähemmäs tunnin työn jälkeen oikea jalkani oli muun kehon lisäksi jalkapohjaani myöten täysin valkoisen energian puhdistama. Ainoa murheenkryyni oli enää vasen jalkani, joka edelleen jatkoi valuttamistaan. Keskitin kaiken energiani siihen, ja tunsin, kuinka mönjävirta alkoi lopulta pikkuhiljaa tyrehtymään. Sain puhtaan energian rajan siirrettyä polven alapuolelle… Mutta ikäväkseni voimani hiipuivat ja uskoni loppui, enkä milloinkaan saanut täydellisesti vasenta jalkaterääni visualisoitua valkoiseksi.

Lopulta tuntui siltä, että vasen jalkani jäi epäpuhtaaksi. Ja itse asiassa tiedän, että jokin demoni jäi roikkumaan jalkaani, pitäen kiinni jalkaterästäni. En muutoin osaa tunnetta kuvailla. Poistuneen mönjän määrästä päätellen tuolla olennolla ei ole läheskään niin suurta vaikutusvaltaa kuin aiemmin, mutta häiritsevästi se keikkuu kuitenkin edelleen menossa mukana. Tunnen sen aika-ajoin hyvinkin fyysisesti joko koskettavan tai nykivän jalkaani. Alkuun kosketuksen tunne häiritsi, kuten kuvitella voi, aivan mahdottoman paljon. Ällötti, puistatti ja epäilytti. Miettikää nyt, demoni kiinni minun jalassani! Olen valvonut öisin ja pohtinut, miksi en kyennyt hankkiutumaan olennosta kokonaan eroon. 

Luulen, että osittain kyse on Jumalan tahdosta ja oppiläksystä. En välttämättä kirjoittaisi aiheesta teille tänä päivänä, mikäli meditaatio olisi sujunut ihan putkeen eikä siitä olisi jäänyt mitään jälkivaikutuksia. Toisekseen, alkuperäinen järjetön pelkoni demoneita kohtaan on tätä myöten muuttunut hyvinkin arkipäiväiseksi jutuksi. Ajatuksissani aiheen parista on kadonnut kaikki turha mystisyys ja mietin niitä vain luomakunnan osina. Vähän kuin loiseläiminä.

Olen myös omituisen tottunut jalkaani kohdistuviin kosketuksiin. On siis hyvin ymmärrettävää, että jos kerran demonin fyysiseen läsnäoloon voi näin tottua, meistä jokainen voisi erittäin helposti tottua myös niiden kuiskuttelemiin ikäviin pieniin ajatuksiin ja surkeisiin tunteisiin. Usein ihmisillä on tapana siirtää huomio pois elämän ikävistä tekijöstä jollakin sijaistekemisellä. Itse pyrin olemaan kiinnittämättä huomiota jalkaani ja keskitän ajatukset vaikkapa puhelimen selailuun. Mitä jos tätä harrastaa mielen tasolla? Jokin demoninen taho syöttää sinne sinulle kamalia asioita ja mielikuvia, ja kun saat itsesi kiinni ajattelemasta sellaisia, pyritkin ajattelemaan nopeasti jotakin muuta? Tämähän on tietynlaista alitajuista pakenemista, eikö?

Mitä jospa vaan lopetetaan karkuun juokseminen? Mikäli päähäsi tulee esimerkiksi ajatus, että tuota vieressäsi olevaa ihmistä tulisi lyödä syystä tai toisesta, älä totutusti pakenekaan ajatusta vaan keskity siihen. Näe mielessäsi se tie, johon lyöminen olisi ensimmäinen askel. Kyse on tässä tapauksessa siis väkivallasta ja väkivallassa yksi lyönti johtaa laajempaan pahoinpitelyyn. Olisitko todella valmis väkivallan tien kulkemiseen? Mikäli olisit ajatuksissasi valmis lyömään, olisitko sitten myös valmis potkimaan, kuristamaan, tappamaan tuon ihmisen?

Terveellä ihmisellä tällainen ajatuspolku äärimmäisyyksiin vietynä saa aikaiseksi nopean vastauksen. Ei, en olisi valmis tällaisen tien kulkemiseen. Ah, vihdoin selkeää ja yksinkertaista! Pitäydy vastauksessasi ja kykenet luopumaan koko ajatuspolusta ja sitä ruokkivasta energiasta. Se kaikki poistuu täysin, mikäli vain luotat omaan vastaukseesi ja annat sen poistua. Ja näin päästät myös täysin irti alkuperäisestä vihan tunteesta tai siitä tekijästä, joka alkujaan sai sinut pohtimaan lyömistä. Tutustut tällä tavoin myös todelliseen itseesi ja mitä paremmin tunnet itsesi, sitä heikommin valhehengillä on mahdollisuutta vaikuttaa.

Silloin tällöin häirintään saatetaan tarvita järeämpiä keinoja. Kyse saattaa minun ja jalkani kohdallani olla myös harvinaisen sitkeästä demonista, johon ei suoraan tehoa ajatukset ja sanalliset komennot. Raamatun mukaan muutaman lajit saa häädettyä ainoastaan paastolla ja rukouksella. Nyt, kun olen teille kertonut kokemuksistani tämän olennon kanssa, en koe että sillä olisi enää mitään annettavaa elämääni. Olen päättänyt hankkiutua siitä lopullisesti eroon – kirjoitan teille sitten myöhemmin, kuinka suunnittelemani paastokausi realistisesti vaikuttaa roskien ulos viemiseen ja loiseläinten häätöön.

Nyt rehellisesti sanon jokaiselle teistä: Jos lähdette puhdistamaan elämäänne valhehengistä, ette voi mennä asiassa pahempaan suuntaan kuin missä tällä hetkellä olette. Tämä siis silloin, mikäli puhdistus toteutetaan Jeesuksen voimalla, eikä apuja haeta muista valhehengistä. Demonit kyllä tarjoavat palveluitaan monessa eri muodossa, mm. energiaparantamisena, enkelihoitona, delfiinihoitona, selvännäkijänä, sun muuna. Niihin en tarttuisi lainkaan, sillä lopputulos voi olla nykytilannetta huonompi. Olen sanonut tämän aiemminkin, mutta asia on tärkeä alleviivata: Demonit voivat parantaa ainoastaan itse aiheuttamiaan harmeja, ja niitäkin yleensä vain väliaikaisesti. Eli vaikkapa energiahoidoista voi saada näennäistä hetkellistä apua, mutta pitkällä tähtäimellä suunta on pahempaan päin. Mutta mikäli hankkiudut omassa voimassasi Pyhän Hengen avustamana eroon keräämästä taakastasi, en näe siinä mitään ikävää. 

Ainoa suoranaisen paska homma on se, että tieto kieltämättä lisää tuskaa. Tietoisuus elämääsi vaikuttavista ulkopuolisista olennoista voi alkuun järkyttää, siitäkin huolimatta ettei Jumala milloinkaan sallisi tiellesi mitään mitä et kykenisi hoitelemaan. Mutta etkö ennemmin halua tietää tehneesi kaikkesi, kuin että eläisit silmät ummessa ja pää mönjäisessä pensaassa? 

Suuressa suunnitelmassa kaikella ja kaikilla on todellinen tarkoitus. Loppujen lopuksi demonien todellinen perimmäinen tehtävä on vahvistaa uskoasi Jumalaan ja Vapahtajaan Jeesukseen. Ei mikään mitätön ja yksinkertainen homma, mutta täysin turha, ellet halua kuulla ja vastaanottaa kutsua tähän kasvun kouluun. Valinta on sinun. 

Mielenkiintoista on myös se, että blogisivustoni on ollut jatkuvan hyökkäyksen alaisena siitä asti kun aloin kirjoittamaan suoraan ja kaartelematta Jeesuksesta. Tämä kertokoon jokaiselle lukijalle paholaisen toiminnan laajuudesta maailmassamme. Minua, sinua ja jokaista muuta kulkijaa häiritään henkisellä matkalla herkeämättä. Pysykää valppaina, ja ennen kaikkea, kasvakaa uskossa.